مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران:
خوردن جگر برای مادران آبستن خطرآفرین است
بیو بگ: مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: خانم های آبستن از خوردن جگر اجتناب کنند و استفاده از این ماده غذایی در زمان حاملگی خطرناک می باشد.
به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، احمدرضا درستی در برنامه در انتهای الوند اظهار نمود: جگر پروتئین خوبی دارد و ویتامین ب ۱۲ بدن را تأمین می کند و به درمان کم خونی کمک می نماید. جگر محلی است که هورمون های اضافی را غیر سمی می کند و وقتی جگر هر حیوانی را برای مصرف می گیریم باید به این نکته دقت نماییم. وی افزود: ویتامین A جگر بسیار بالا است. بعنوان نمونه ویتامین آ جگر خرس قطبی به قدری بالاست که می تواند به مرگ فرد کمک نماید. از ای نرو زنان آبستن به هیچ عنوان نباید از جگر استفاده کنند. خانم آبستن نباید سراغ هیچ مدلی از جگر برود. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیح داد: جگر آلودگی دارد و وقتی در کشتارگاه های صنعتی ذبح انجام می شود گاه یک سوم جگرها معدوم می شود. هرچه مواد غذایی ارزش بیشتری داشته باشند بیشتر آلوده می شوند. درستی افزود: برخی جگر را خام می خورند و گاه کسانی که جگر را می پزند با حرارت کم آنرا طبخ می کنند که این امر خطرناک می باشد. همینطور جگر از جای معتبر خریداری و در اسرع وقت به منزل رسانده شود و بلافاصله استفاده گردد. وی خاطرنشان کرد: گاه در یک مواد غذایی یک ماده مغذی می بینیم. جگر آهن دارد اما هر روز اجازه نداریم جگر بخوریم و دو هفته یکبار ۹۰ گرم می توانیم جگر بخوریم. جگر برای کم خونی خوب است اما درمان کم خونی نیست. مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بعضی می گویند مرغ هورمونی است و هورمون در جگر مرغ جمع می شود در صورتیکه امروز به صرفه نیست که از هورمون برای مرغ استفاده گردد از ای نرو جگر مرغ سالم می باشد و کسانی که به دنبال منبع غذایی ارزان هستند می توانند در هفته یکبار از جگر مرغ استفاده کنند چونکه این غذا سبک تر است و نصف جگر گوسفند ارزش غذایی دارد. درستی با اشاره به اینکه همه جگرها خوب هستند اما باید مراقب به آلودگی جگر باشیم تصریح کرد: کبد از سلنیوم برای سم زدایی استفاده می نماید و میزان سلنیوم در جگر بیشتر از دیگر گوشت ها هست. ما در گوشت ها ماده قندی نداریم اما در جگر قند حیوانی داریم و جگر پروتئین و چربی و قند حیوانی خوبی دارد. اسید فولیک هم که برای سلامتی خانم هایی که می خواهند آبستن شوند در جگر وجود دارد و پیشنهاد می شود قبل حاملگی خانم ها جگر استفاده کنند.
منبع: biobag.ir
این مطلب بیوبگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب