گزارش جدید محققان؛

تاثیر چشم گیر شاخصهای محیطی در بروز بیماریهای قلبی

تاثیر چشم گیر شاخصهای محیطی در بروز بیماریهای قلبی

بیو بگ: یک بررسی جدید اهمیت شاخصهای محیطی را بر سلامت قلب نشان میدهد.



به گزارش بیو بگ به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، بیماریهای قلبی عروقی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، این بیماری سالانه جان حدود ۱۷.۹ میلیون نفر را می گیرد.
بیماری های قلبی عروقی بر عروق خونی و قلب تأثیر می گذارند. آنها خطر حمله قلبی و سکته مغزی را می افزایند، و از هر ۵ مرگ ۴ نفر به سبب بیماریهای قلبی عروقی است.
سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان می کند که احتمال ابتلای فرد به بیماریهای قلبی عروقی در موارد زیر بیشتر است:
• سیگار کشیدن
• عدم فعالیت بدنی
• استفاده از رژیم غذایی حاوی میزان زیاد نمک و مقدار کم میوه و سبزیجات
• نوشیدن مشروبات الکلی
این رفتارها می تواند منجر به فشار خون بالا، قند خون بالا، اضافه وزن و چاقی شود. به نوبه خود، این شرایط می تواند خطر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی جدی را افزایش دهد.
یک راه کلیدی برای کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی، کاهش این شاخصهای پرخطر است.
محققان پی بردند تعدادی از عوامل محیطی مانند آلودگی و تغییرات آب و هوایی بطور قابل توجهی در خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی در افراد نقش دارند.
محققان توضیح می دهند که عوامل محیطی به طور معمول با افزایش سیگنال دهی هورمون استرس، فشار اکسایشی و التهاب، خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را می افزایند.
محققان چهار فاکتور محیطی کلیدی را شناسایی نمودند که در ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی نقش دارند.
آلودگی صوتی
مطالعات نشان میدهد به ازای هر ۱۰ دسی بل افزایش سر و صدای جاده ای، خطر ابتلاء به بیماری ایسکمیک قلبی تا ۱.۰۸ درصد افزایش می یابد.
آلودگی هوا
محققان دریافتند که در اتحادیه اروپا، سالانه حدود ۵۹۲۰۰۰ مرگ و میر اضافی به سبب ذرات ریز و آلودگی اُزن اتفاق می افتد. حدود ۴۱ درصد از این مرگ و میرها مربوط به بیماری ایسکمیک قلبی و سکته است.
آلودگی نوری
محققان خاطرنشان می کنند که آلودگی نوری می تواند ریتم شبانه روزی بدن را مختل کند که به نوبه خود می تواند خطر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی را افزایش دهد.
تغییر آب و هوا
محققان تأثیری را که تغییر آب و هوا و گرم شدن کره زمین می تواند بر خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی داشته باشد، برجسته می کنند. بعنوان مثال، آنها اشاره می کنند که افزایش دمای کره زمین احتمال آتش سوزی را بیشتر می کند که به آلودگی هوا کمک می نماید.
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد هم دمای بالا و هم دمای پایین ناشی از تغییرات آب و هوایی ممکنست خطر مرگ و میر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش دهد.


منبع:

1400/08/07
14:33:28
5.0 / 5
546
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
بیو بگ BioBag