بدبین ها بیشتر در خطر مبتلاشدن به آلزایمر هستند

بدبین ها بیشتر در خطر مبتلاشدن به آلزایمر هستند

بیو بگ: متخصصان می گویند بدبینی و نگاه كردن به نیمه خالی لیوان برای سلامت مغز ضرر دارد.


به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، یک مطالعه جدید نشان داده که تفکر منفی مکرر در اواخر عمر با کاهش شناختی و رسوب بیشتر دو پروتئین مضر و عامل آلزایمر مرتبط می باشد.
دکتر ناتالی مانچانت، روانپزشک و پژوهشگر ارشد بخش سلامت روان کالج لندن تاکید کرده مطالعات حاکی از آنست که تکرار تفکرات منفی ممکنست یک عامل خطر جدید برای زوال عقل باشد.
طی این مطالعه رفتارهای همراه با تفکر منفی مانند نشخوار تفکرات مربوط به گذشته و نگرانی از آینده در بیش از ۳۵۰ نفر در سن بالای ۵۵ سال طی یک دوره دو ساله اندازه گیری شد. حدود یک سوم از شرکت کنندگان نیز تحت آزمایش اسکن مغز PET (برش نگاری با گسیل پوزیترون) برای اندازه گیری رسوبات آمیلوئید بتا و تائو، دو پروتئین که موجب بیماری آلزایمر، رایج ترین نوع زوال عقل می شوند، قرار گرفتند.
اسکن ها نشان داد افرادی که بیشتر وقت خودرا صرف تفکر منفی می کنند، طی یک دوره چهار ساله نسبت به افرادی که بدبین نبوده اند، دارای تجمع بیشتر آمیلوئید بتا و تائو، حافظه بدتر و افت شناختی بیشتر هستند.
این مطالعه هم چنین میزان اضطراب و افسردگی را مورد آزمایش قرار داده و افت شناختی بیشتری را در افراد افسرده و مضطرب مشاهده کرده است.
اما رسوبات آمیلوئید بتا و تائو در افراد افسرده و مضطرب افزایش نیافته است. این مساله سبب شده پژوهشگران احتمال دهند تفکر منفی مکرر ممکنست دلیل اصلی منجر شدن افسردگی و اضطراب به بیماری آلزایمر باشد.
بگفته دکتر مانچانت، در کنار مطالعات دیگر که افسردگی و اضطراب را با خطر زوال عقل مرتبط می سازد، انتظار می رود که الگوهای افکار منفی مزمن در مدت زمان طولانی می توانند خطر زوال عقل را بالا برند.
بگفته متخصصان مغز و اعصاب، این نخستین مطالعه نشانگر رابطه بیولوژیکی بین تفکر منفی مکرر و لطمه شناسی آلزایمر بوده و به پزشکان روش دقیق تری برای ارزیابی خطر و ارائه مداخلات متناسب با شخصیت بیماران را می دهد.
متخصصان با اشاره به این که به تحقیقات بیشتری در این ارتباط نیاز است، اعلام نموده اند که یک دوره کوتاه مدت تفکر منفی موجب بیماری آلزایمر نشده بلکه تکرار مکرر افکار منفی و بدبینی منجر به این بیماری می شود.
متخصصان پیشنهاد می کنند که شیوه های آموزش ذهنی مانند مراقبه ممکنست در ضمن کاهش افکار منفی به ارتقاء تفکر مثبت کمک نماید.
بگفته متخصصان، افکار ما می توانند تأثیر بیولوژیکی بر سلامت جسمی ما داشته باشند که این امر می تواند مثبت یا منفی باشد. مراقبت از سلامت روانی مهمست و باید از اولویت های اصلی بهداشت عمومی باشد، برای اینکه نه فقط در کوتاه مدت برای سلامتی و رفاه افراد مهمست بلکه می تواند بر خطر احتمالی زوال عقل شما نیز تأثیر بگذارد.
تحقیقات قبلی نیز این فرضیه را تأیید می کند. برمبنای یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ میلادی، افرادی که از منظر مثبت به زندگی نگاه می کنند، در جلوگیری از مرگ ناشی از هر نوع خطر قلبی و عروقی نسبت به افراد بدبین، وضعیت بهتری دارند. در حقیقت، هر چه فرد مثبت اندیش تر باشد، بیشتر از خطر حملات قلبی، سکته مغزی و هر علت دیگر مرگ ناشی از بیماری های قلبی و عروقی در امان است.
بنا بر گزارش سی ان ان، مثبت اندیشی فقط از قلب افراد محافظت نمی نماید. تحقیقات قبلی ارتباط مستقیمی بین خوش بینی و سایر خصوصیات مثبت سلامتی، مانند رژیم غذایی سالم و رفتارهای ورزشی درست، سیستم ایمنی قوی تر و عملکرد بهتر ریه ها در میان دیگران پیدا کرده است. یافته ها حاکی از آنست که بطور کلی احتمالاً افراد خوش بین عادت های بهداشتی بهتری دارند، بیشتر ورزش می کنند، رژیم های غذایی بهتری دارند و کمتر سیگار می کشند. آنها هم چنین بطور معمول مهارت های بهتر مقابله ای داشته و مشکلات را بهتر حل می کنند.




منبع:

1399/03/19
23:40:54
5.0 / 5
2960
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , بیولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
بیو بگ BioBag