تأثیر رژیم غذایی گیاهی در جلوگیری از اختلالات شناختی
به گزارش بیو بگ رژیم غذایی گیاهی می تواند از افت شناختی پیشگیری كند.
به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، نتایج یك تحقیق جدید نشان داده است رژیم های غذایی سرشار از مواد خوراكی گیاهی و محصولات حیوانیِ كمتر در دوره میانسالی می تواند خطر نارسایی شناختی را در دوران بعدی زندگی به صورت قابل ملاحظه ای كم كند.
جدیدترین بررسی های سازمان ملل از آن حكایت می كند كه هم اكنون بیشتر از ۱۳۷ میلیون فرد بالای ۸۰ سال در جهان زندگی می كنند. كارشناسان پیشبینی كرده اند این آمار تا سال ۲۰۵۰ افزایش سه برابری پیدا كرده و به ۴۲۵ میلیون نفر می رسد. همینطور تعداد مبتلایان به بیماری آلزایمر و دیگر انواع زوال عقل رو به افزایش است.
با افزایش میانگین سنی جمعیت، تشخیص شاخص های خطرزای اصلاح پذیر برای جلوگیری از بیماری هایی از قبیل آلزایمر اهمیت پیدا می كند. همینطور تغییر در سبك زندگی می تواند از خطر مبتلا شدن به بیماری های عصبی پیش رونده همچون افت شناختی بكاهد.
محققان در بررسی جدید خود بر نوع تغذیه بعنوان فاكتور مهم تاكید نمودند. رژیم غذایی سرشار از انواع میوه ها، سبزیجات، غلات و كاهش مصرف محصولات خوراكی حیوانی خطر مبتلا شدن به افت شناختی را در دوران بعدی عمر می كاهد.
تعدادی از پژوهشگران در سنگاپور به بررسی اطلاعات ۶۳ هزار و ۲۵۷ تبعه چینی ساكن در این كشور پرداختند. این افراد در فاصله سنی ۴۵ تا ۷۴ سال بوده اند و اطلاعاتی را در مورد رژیم غذایی، استعمال سیگار، مصرف مواد الكلی، فعالیت بدنی، مدت زمان خواب، قد، وزن و سابقه پزشكی در اختیار محققان گذاشتند.
محققان با اشاره به اینكه جمع آوری اطلاعات در فاصله سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ انجام گرفته، اظهار داشتند: تا سال ۲۰۱۶ این افراد تحت نظر و معاینات پزشكی بودند.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، بررسی محققان نشان داد كه رژیم غذایی گیاهی در دوران میانسالی خطر بروز اختلالات شناختی را در دوران بعدی زندگی می كاهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب