فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای جلوگیری از چربی خون رد شد

فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای جلوگیری از چربی خون رد شد

بیو بگ: بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، فرضیه استفاده از کره محلی برای طبخ غذا و پیشگیری از افزایش چربی خون رد شد.


به گزارش بیو بگ به نقل از وبدا، بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، کره همچون کره محلی بعنوان یک روغن حیوانی بطور عمده حاوی چربی های اشباع است و مقادیری از چربی های ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد. مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش ریسک بیماری های قلبی عروقی و افزایش ریسک ابتلاء به برخی سرطان ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است. برمبنای راهنمای تغذیه ای جدید آمریکا، مصرف چربی های اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. سفارش می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند. روغن های مایع بطور عمده از چربی های غیر اشباع تشکیل شده اند. چنانچه این روغن ها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، می توانند برای سلامتی مفید باشند.
به طور خلاصه سفارش می شود که برای پخت غذا روغن های مایع گیاهی جایگزین روغن های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.



منبع:

1404/06/29
09:29:25
5.0 / 5
7
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , سلامت
این مطلب بیوبگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده های بیوبگ

پربحث های بیوبگ

جدیدهای بیوبگ

بیو بگ BioBag