رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری
به گزارش بیو بگ، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به رعایت نکات بهداشتی در انتخاب و استفاده از ظروف یکبار مصرف گوشزد نمود.
محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر در رابطه با ظروفی که برای توزیع نذری مورد استفاده قرار می گیرند، اظهار داشت: هر ظرفی برای کاربرد خاصی طراحی شده و باید با عنایت به دمای ماده غذایی، نوع ظرف به درستی انتخاب شود، مثلا ظروف پلی اتیلن شفاف همان لیوان های یکبار مصرف معمولی تحت هیچ شرایطی نباید برای نوشیدنی های داغ مورد استفاده قرار گیرند؛ این ظروف برای آب یا نوشیدنی های سرد مناسب اند. وی ادامه داد: ظروف یک مرتبه مصرفی که دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند، معمولا روی خود توضیحاتی در مورد نوع ماده (مثل پلی اتیلن، گیاهی، آلومینیومی)، دمای مناسب استفاده و قابلیت بازیافت دارند. مردم و هیأت ها باید حتما هنگام خرید این موارد را بررسی نمایند. فرهادی اظهار داشت: برای غذاهای داغ، ظروف آلومینیومی یا ظروف گیاهی مجاز انتخابهای مناسبی هستند و این ظروف در صورت دارا بودن مجوز وزارت بهداشت، مشکلی برای سلامت مردم ایجاد نمی کنند، اما متاسفانه برخی ظروف غیربهداشتی که بدون مجوز در کارگاه های غیررسمی یا اصطلاحاً زیرپله ای تولید می شوند، در بازار توزیع شده اند که استفاده از آنها خطرناک می باشد.
غذاهای نذری؛ دما، زمان و ظرف مناسب
او همینطور در رابطه با دمای غذا و زمان نگهداری نذورات عنوان کرد: غذاهایی که در هیأت ها پخته می شوند، معمولا با کمی تأخیر توزیع می شوند و این تأخیر باید مدیریت شود، چونکه اگر غذا بیشتر از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند، به ویژه در شرایط گرم فعلی، احتمال آلودگی و فساد آن بسیار بالا می رود. فرهادی افزود: غذاهای نذری باید در ظرفی مناسب و با رعایت اصول دمایی حمل شوند و در هوای گرم، زمان ماندگاری غذا در دمای محیط باید به زیر دو ساعت محدود شود تا از خطر رشد میکروبی جلوگیری شود.
این مطلب بیوبگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب