تاکید سازمان غذا و دارو بر سبوس گیری از آرد مصرفی
        
        بیو بگ: رییس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس گیری از آرد مصرفی طبق استانداردهای ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تاکید کرد.
        
        به گزارش بیو بگ به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس گیری از آرد مصرفی، اظهار داشت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در پروسه سبوس گیری آرد از اهمیت ویژه ای برخوردارست و باید در تمامی مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد. وی ادامه داد: این اقدام نه فقط بر کیفیت آرد اثرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد. پوراحمد در ادامه به مشکلات و چالش های موجود در عرصه تولید و توزیع آرد اشاره نمود و اظهار داشت: برای حل این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه های مختلف است. وی ادامه داد: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه برداری از محصولات، بطور مرتب به انجام می رسد تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل نماییم. پوراحمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ سازی درباب استفاده از نان تیره و آرد کامل، اضافه کرد: این فرهنگ سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان های سالم تر تشویق شوند.
 منبع: biobag.ir
        
    
    
    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب بیوبگ را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب