محققان هندی هشدار می دهند؛

لیوان های یک بار مصرف کاغذی خطر سرطان را می افزایند

لیوان های یک بار مصرف کاغذی خطر سرطان را می افزایند

بیو بگ: کارشناسان هشدار می دهند که نوشیدن چای یا قهوه در لیوان های کاغذی خطر مبتلاشدن به سرطان را به خاطر بلعیدن میکروپلاستیک ها می افزاید.



به گزارش بیو بگ به نقل از مهر به نقل از دیلی میل، دانشمندان هشدار می دهند که نوشیدن قهوه یا چای در لیوان کاغذی، شما را در خطر بلع هزاران میکروپلاستیک قرار می دهد.
بر اساس نتایج یک پژوهش، یک نوشیدنی گرم می تواند در عرض چند دقیقه به ذرات میکروپلاستیک آلوده شود. این اتفاق ناشی از پوشش داخلی فنجان است که آنرا ضدآب کرده است.
محققان مؤسسه فناوری هند، آب داغ را در لیوان های کاغذی ریختند تا ببینند چه مقدار میکروپلاستیک آزاد می شود.
آنها آب داغ را در لیوان های کاغذی ۱۰۰ میلی لیتری ریختند و آنها را به مدت ۱۵ دقیقه رها کردند.
طبق نظرسنجی ها، ۱۵ دقیقه زمانی است که بیشتر مردم برای خنک شدن نوشیدنی صبر می کنند.
وقتی پژوهشگران آب گرم را زیر یک میکروسکوپ قوی بررسی کردند، بطور متوسط در هر فنجان به وجود ۲۵۰۰۰ میکروپلاستیک پی بردند.
فلزاتی همچون روی، سرب و کروم نیز در آب پیدا شد که بگفته پژوهشگران از همان پوشش پلاستیکی ناشی شده اند.
دکتر «سودا گوئل» سرپرست تیم تحقیق، می گوید: یک فرد معمولی که روزانه سه فنجان چای یا قهوه در یک فنجان کاغذی می نوشد، ۷۵۰۰۰ ذره میکروپلاستیک کوچک را می بلعد.
میکروپلاستیک ها حامل آلاینده هایی مانند یون ها، فلزات سنگین سمی مانند پالادیوم، کروم و کادمیوم هستند. هنگامی که بطور منظم در طول زمان مصرف می شوند، عوارض جدی برای سلامت دارند.


منبع:

1400/06/30
09:46:57
5.0 / 5
233
تگهای خبر: سلامت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
بیو بگ BioBag