مدیركل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد؛

استفاده از فرآورده های غیر خوراكی مرغ در صنایع غذایی

استفاده از فرآورده های غیر خوراكی مرغ در صنایع غذایی

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: استفاده از فرآورده های جانبی غیر خوراکی مرغ، از اصلی ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.


به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی با اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ، اضافه کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ بعنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، بعنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است. وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در تمامی مراحل تولید تا عرضه، اظهار نمود: ۱- شرایط نامطلوب تولید ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری ۳- اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی ۴- شرایط نامطلوب عرضه و توزیع ۵- عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فرآورده های جانبی مرغ در کارخانجات فرآورد های گوشتی مربوطه ۶- عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری، قصابی ها و قطعه بندی ها و شرایط نامناسب نگهداری ۷ - از با اهمیت ترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: کنترل و پایش ها در تمامی موارد مذکور از با اهمیت ترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است. عزیزی با اشاره به این که عرضه مرغ به طور قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو می تواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، اشاره کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همین طور در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.

1400/04/26
15:16:42
5.0 / 5
1025
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , سیستم , ضایعات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
بیو بگ BioBag