یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛
نیازهای تغذیه ای روزهای سرد كرونایی
یك متخصص تغذیه، در مورد بخور نخورهای روزهای كرونایی و تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروس كووید 19، سفارش هایی را بیان كرد.
سوده رازقی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: افرادی که از تغذیه های سالم و مقوی در ایام کرونایی برخوردار می باشند، تاب و توان بهتری برای مقابله با این بیماری دارند.
وی با تاکید بر تامین انرژی مورد نیاز بدن، اشاره کرد: بدن ما حداقل روزانه ۱۲۰۰ کالری انرژی نیاز دارد و کمتر از آن می تواند موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن در مقابله با بیماری ها شود.
رازقی با اشاره به شدت عفونت زایی کووید ۱۹، اظهار داشت: لازم است که با تغذیه سالم و مقوی، سیستم ایمنی خودرا در ایام کرونایی تقویت نماییم. به خصوص اینکه به شروع فصل پاییز نزدیک شده ایم و همزمانی شیوع آنفلوانزا و کرونا، ما را بر آن می دارد که بیشتر به فکر سلامت خود باشیم.
این متخصص تغذیه، خوردن غذاهای آب پز و بخار پز را بیشتر از غذاهای سرخ کردنی مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: مصرف بیش از نیاز روغن های حیوانی و گیاهی، می تواند ایمنی بدن را تضعیف کند.
رازقی، مصرف امگا ۳ را یاد شده قرار داد و اظهار داشت: امگا ۳ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید. بنابر این، بهتر است که خوردن ماهی در برنامه غذایی ما گنجانده شود.
این متخصص تغذیه، مصرف روزانه میوه و سبزیجات را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: خوردن آب میوه های طبیعی و تازه در فصل پاییز و زمستان، بیش از پیش تاکید می شود.
رازقی، مصرف ویتامین D را سفارش کرد و اظهار داشت: روزانه حداقل ۲۰۰۰ واحد از این ویتامین مصرف شود.
وی همین طور اضافه کرد: مصرف مکمل ها برای آن دسته از افرادی که به مواد غذایی مورد نیاز بدن دسترسی ندارند، سفارش می شود.
این مطلب بیوبگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب