مطالعه جدید نشان می دهد؛
وعده غذایی سالم تر به معنای بروز سكته و حمله قلبی كمتر است
طبق نتایج مطالعه جدید، پیروی از یك رژیم غذایی سالم می تواند خطر سكته و حمله قلبی را كم كند.
به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، «ژیلی شان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «اگرچه هر الگوی رژیم غذایی سالم حاوی ترکیبی متفاوتی از اجزای رژیمی است، اما مطالعه ما نشان داده است که پیروی از هر نوع رژیم غذایی سالم با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.»
در این مطالعه بر امتیاز چهار نوع الگوی رژیم غذایی تمرکز شد: شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵؛ رژیم جایگزین مدیترانه ای؛ شاخص رژیم غذایی گیاهی سالم؛ و شاخص تغذیه سالم جایگزین.
اگرچه این چهار نوع رژیم غذایی باهم فرق داشتند، اما همگی بر مصرف غلات کامل، سبزیجات، میوه، حبوبات و مغزیجات آجیلی و مصرف کمتر گوشت قرمز و فراوری شده و نوشیدنی های قندی تاکید داشتند.
آنها با استفاده از داده های مربوط به ۷۵ هزار زن در یک مطالعه، حدود ۹۱ هزار زن در مطالعه دیگر، و بیشتر از ۴۳ هزار مرد، هر رژیم غذایی را با ریسک بیماری قلبی عروقی مقایسه کردند.
در طول چندین دهه پیگیری وضعیت این افراد، محققان دریافتند افرادی که رژیم غذایی سالمی داشتند در مقایسه با افرادی که همواره رژیم غذایی سالمی نداشتند، ۱۴ تا ۲۱ درصد کمتر با ریسک بیماری قلبی عروقی روبرو بودند.
همه الگوهای سالم غذایی دارای تاثیر مشابه بر کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی بودند.
منبع: بیو بگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب