نقش مداخلات تغذیه ای در تسكین علایم MS
بیو بگ: آزمایشات انجام شده روی موش ها نشان میدهد تغییر در رژیم غذایی می تواند روند پیشرفت بیماری های نقص سیستم ایمنی را كند سازد.
به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، بررسی انجام شده روی موش ها حاكی از آنست كه مداخلات تغذیه ای می تواند در روند كند شدن بیماری هایی همچون ام اس (MS) كه سیستم ایمنی را فعال می كنند، نقش داشته باشد.
ام اس شایع ترین اختلال التهابی است كه بر اثر آن سیستم ایمنی به بافت های سالم لطمه زده و آنها را از بین می برد. بر اثر این بیماری سیستم ایمنی غلاف میلین را كه از سلول های عصبی در مغز و نخاع حفاظت می كند مورد حمله قرار می دهد. پیام رسانی عصب ها به مغز را مختل می كند.
این بیماری می تواند به ضعف ماهیچه ها، مشكل در حفظ تعادل و افت شناختی منجر شده كه تمامی این علایم با گذشت زمان تشدید می شود.
پژوهشگران آمریكایی اخیرا به بررسی نقش متیونین نوعی آمینواسید در واكنش های التهابی بیش از اندازه در بیماری هایی از قبیل ام اس پرداختند. درحالیكه متیونین برای حفظ سلامت سیستم ایمنی ضروری می باشد، ممكنست با تاثیر منفی برای افرادی همراه باشد كه در معرض بیماری خود ایمنی هستند.
پژوهشگران آمریكایی تاكید كردند: یافته های بدست آمده نشان داد در افراد مستعد به اختلالات خود ایمنی و التهابی از قبیل ام اس كاهش مصرف متیونین می تواند سلول های ایمنی كه عامل بیماری هستند را تعدیل كند و با نتایج بهتری همراه باشد.
به گزارش بیو بگ به نقل از مدیكال نیوز تودی، برخی فراورده های حیوانی از قبیل گوشت و تخم مرغ حاوی میزان قابل توجهی از این نوع آمینواسید هستند.
منبع: بیو بگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب