یافته محققان استرالیایی؛

شیرین كننده های مصنوعی سبب پرخوری می شود

شیرین كننده های مصنوعی سبب پرخوری می شود

بیو بگ: طبق نتایج یك تحقیق جدید، شیرین كننده های مصنوعی می توانند سبب افزایش اشتها و در نهایت چاقی شوند.


به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه سیدنی استرالیا برای نخستین بار آشكار كردند شیرین كننده های مصنوعی می توانند سبب تحریك اشتها شوند. میلیاردها نفر در سراسر جهان شیرین كننده های مصنوعی مصرف می كنند و آنرا راهكاری برای درمان چاقی می دانند. پژوهشگران در این مطالعه موفق به شناسایی سیستم جدیدی در مغز شدند كه شیرینی و انرژی موجود در مواد خوراكی را احساس كرده و در هم می آمیزد. «گرگ نیلی»، سرپرست تیم تقحیق، در این زمینه می گوید: «ما مشاهده كردیم پس از قرارگیری مداوم حیوانات در مقابل رژیم غذایی حاوی شیرین كننده مصنوعی ساكرالوز، آنها آغاز به پرخوری كردند.» ایشان سپس افزدود: «ما بوسیله بررسی سیستماتیك این تاثیر دریافتیم درون مركز پاداش مغز، حس شیرینی با میزان انرژی تلفیق می شود. زمانیكه شیرینی در مقابل انرژی برای یك مدت معین خارج از تعادل باشد، مغز باردیگر تنظیم شده و میزان كالری مصرفی اش را بیشتر می كند.» در این مطالعه، مگس های میوه برای مدت طولانی (بیش از 5 روز) در معرض رژیم غذایی مملو از شیرین كننده مصنوعی قرار داده شدند. آنها مشاهده نمودند در مقایسه با زمانیكه آنها مواد خوراكی با شیرینی طبیعی دریافت می كردند 30 درصد كالری بیشتری مصرف می كردند. این مطالعه نشان داده است یك شبكه عصبی پیچیده در واكنش به مواد خوراكی حاوی شیرین كننده های مصنوعی این پیام را به حیوان ارسال می كند كه به قدركافی انرژی مصرف نكرده است. پژوهشگران همین طور دریافتند شیرین كننده های مصنوعی سبب تحریك بیش فعالی، بیخوابی و كاهش كیفیت خواب می شوند.


منبع:

1398/06/21
20:22:28
5.0 / 5
4453
تگهای خبر: دانشگاه , درمان , سیستم , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
بیو بگ BioBag