تحقیقات نشان می دهد؛

پخت غذا با شعله كم در پیش گیری از آلزایمر موثر است

پخت غذا با شعله كم در پیش گیری از آلزایمر موثر است

به گزارش بیو بگ مطالعات نشان می دهد خوردن غذاهایی كه با حرارت بالا طبخ شده اند، خطر مبتلا شدن به آلزایمر را زیاد می كند.


به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، پخت غذا با حرارت بالا موجب افزایش تشكیل تركیباتی موسوم به گلیكوزیله پیشرفته (AGEs) می شود؛ این تركیبات گروهی از تركیبات شامل شكر، پروتئین و سایر مولكول های بزرگ هستند. محصولات نهایی گلیكوزیله پیشرفته (AGEs)، بوسیله برخی مكانیسم ها شامل افزایش التهاب و فشار اكسایشی، خطر ابتلاء به بیماری های مزمن را می افزایند. آنها همین طور قادر به اتصال به گیرنده RAGE هستند؛ این گیرنده، پروتئین های بتاآمیلوئید را در سد خونی مغز عبور داده و با بروز بیماری هایی مانند آلزایمر ارتباط دارد. پژوهشگران دانشكده پزشكی آیسان بیمارستان مونت سینای نیویورك مبادرت به پخت ۵۴۹ غذا با روش های مختلف طبخ كرده و محتوای AGEs آنها را در غذای پخته شده اندازه گیری كردند. بررسی موش ها با رژیم غذایی دارای مقادیر بالای AGEs نشان می دهد، این موش ها دارای میزان بالای AGEs به همراه رسوب پروتئین بتاآمیلوئید در مغز هستند. بگفته پژوهشگران، حرارت بالا در هنگام پخت غذا با سطوح بالای AGEs و احتمال ابتلاء به بیماری آلزایمر ارتباط دارد.

1398/04/25
15:12:10
5.0 / 5
3043
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
بیو بگ BioBag