معاون وزیر بهداشت مطرح كرد
لزوم استفاده از تکنولوژی های جدید جهت کنترل بهداشت غذاهای موجود در بازار
بیو بگ: به گزارش بیو بگ، معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: تفاهم نامه ارتقای توان فن آورانه در امتداد نظارت هوشمندانه در حوزه کاهش و کنترل آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی و محصولات کشاورزی مستقیما به سلامتی مردم برمی گردد.
به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، تفاهم نامه همکاری مشترک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری عصر روز گذشته (شنبه) با حضور دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منعقد گردید.
بر طبق این تفاهم نامه، ارتقای توان فن آورانه در امتداد نظارت هوشمندانه در حوزه کاهش و کنترل آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی و محصولات کشاورزی آلاینده های محیطی و شغلی با بهره گیری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان مورد تاکید قرار خواهد گرفت.
فرشیدی در همین خصوص به وبدا گفت: سلامت غذایی و محیط و کار یکی از بحث های بسیار مهمی است که در زمینه سلامت مورد توجه بوده و اساسا استفاده از ظرفیت های نوین می تواند در کنترل و بهبود آن موثر باشد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: تفاهم نامه ارتقای توان فن آورانه در امتداد نظارت هوشمندانه در حوزه کاهش و کنترل آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی است که این فرصت را در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهد که با بهره گیری از این تکنولوژی های جدید با حداقل زمان و نیرو خیلی از موارد را کنترل نماییم.
وی اشاره کرد: همیشه یکی از دغدغه های ما کنترل بازار در مقوله غذاهای بهداشتی و غذاهای تقلبی بوده تا با کنترل و نظارت صحیح، مردم فرآورده های سالم مصرف کنند.
فرشیدی افزود: برای کنترل غذاهای موجود در بازار راهکارهای بسیار متفاوتی اجرا می شود و اساسا روز به روز این راه حل ها باید به سمت استفاده از تکنولوژی های جدید حرکت نماید و این تفاهمنامه این فرصت را در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهد که در این جهت گام بردارد و اساسا نتایج این تفاهمنامه مستقیما به سلامتی مردم بر می گردد.
منبع: biobag.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب