مطالعات نشان می دهد؛

استرس دوره جنینی اثرات مادام العمر دارد

استرس دوره جنینی اثرات مادام العمر دارد

تحقیق جدید نشان میدهد استرس در رحم تاثیر بلندمدتی بر سلامت نوزاد دارد.



به گزارش بیو بگ به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، تحقیقات نشان داده است که ارتباطی بین شرایط روانی رایج و اتفاقاتی که در ضمن رشد جنین رخ می دهد، وجود دارد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که استرس منفی تجربه شده در دوره جنینی در رحم ممکنست بر واکنش فرد به موقعیت های استرس زا در دهه ۴۰ سالگی تأثیر گذارد.
نتایج همین طور نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض استرس پیش از تولد بطور متفاوتی بر زنان و مردان تأثیر می گذارد و این تأثیرات ممکنست تأثیر مادام العمر داشته باشند.
استرس زمانی رخ می دهد که خواسته ها یا چالش ها موجب شود مغز و بقیه اعضای بدن به تنش عاطفی یا جسمی واکنش نشان دهند. عوامل استرس زا را می توان مثبت یا منفی شناخت.
استرس مثبت ممکنست ناشی از موقعیت هایی باشد که فرد احساس می کند می تواند با آن کنار بیاید مانند چالش های روزمره و مسئولیت های مربوط به کار یا تحصیل. حتی شواهدی وجود دارد که نشان میدهد بروز چالش دارای فوایدی برای سلامت است.
با این حال، اگر فرد احساس کند که بر استرس کنترل ندارد، عوامل استرس زای روزمره و نسبی را می توان منفی دانست.
استرس منفی ممکنست در حوادثی مانند طلاق، از دست دادن شغل یا مرگ یکی از عزیزان رخ دهد و دریافت حمایت اجتماعی بیشتر می تواند به کاهش تأثیرات آن کمک نماید.
دانشمندان تأثیراتی را که استرس می تواند بر سلامت جسمی و روانی داشته باشد، تشخیص می دهند. اگر استرس طولانی شود، می تواند بر سیستم ایمنی بدن، دستگاه گوارش، سیستم قلب و عروق و سیستم تولیدمثل تأثیر بگذارد.
تحقیقات اخیر نشان داده استرس مادر می تواند بر حاملگی و عملکرد متابولیکی جنین و رشد عاطفی و شناختی اش تأثیر بگذارد.
مطالعه اخیر پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان میدهد که استرس مادر ناشی از حوادث زندگی، بلایای طبیعی، اضطراب و افسردگی، ریسک مشکلات عاطفی، رفتاری و شناختی کودک را در سنین بالاتر می افزاید.

1400/01/23
10:44:23
5.0 / 5
1132
تگهای خبر: دانشگاه , دستگاه , سلامت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
بیو بگ BioBag