سفارش های ضدكرونایی برای مبتلایان سرطان

سفارش های ضدكرونایی برای مبتلایان سرطان

بیماران مبتلا به سرطان تحت درمان با انواع داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی هستند، بدین سبب در مقابل کرونا، در معرض خطر بیشتری قرار دارند و باید سفارش های بهداشتی را بسیار جدی بگیرند.



به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، بنابر اعلام وزارت بهداشت بیماران مبتلا به سرطان در وضعیت کرونائی باید سفارش های زیر را جدی بگیرند:

- اهتمام نماییم کمترین مواجهه با افراد خصوصاً افراد دارای علائم مشکوک را داشته باشیم و از لمس دیگران تحت هر عنوان همچون دست دادن یا روبوسی اجتناب نماییم.

- به علایمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس، لرز، درد بدن، سردرد، اسهال، تهوع، استفراغ، آبریزش بینی خصوصاً در ضمن دو هفته بعد از تماس با فردی که این علائم را دارد، دقت کنیم و در صورت داشتن این علائم به پزشک مراجعه نماییم.

- دست های خودرا مرتب با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه (ترجیحا هر ساعت یک بار) شسته یا با بهره گیری از مواد ضدعفونی کننده حاوی الکل تمیز نماییم.

- شستن دست ها پیش از غذا، پس از دستشویی، پس از عطسه یا سرفه و بعد از تماس با سطوح مشکوک به آلودگی سفارش می شود.

- هنگام عطسه و سرفه با دستمال یا قسمت داخلی آرنج دست جلوی بینی و دهان را بگیریم.

- از تماس دست با دهان، بینی، چشم و اطراف آن خودداری نماییم.

- از لحظه خروج از منزل تا بازگشت به منزل حتما ماسک بزنیم.

- وسایلی که به صورت مکرر در تماس دست هستند مانند ریموت کنترل، دستگیره درها، گوشی همراه، لپ تاب یا تبلت را مرتب ضدعفونی نماییم.

- مواد غذایی خصوصاً گوشت و تخم مرغ را بطور کامل بپزیم.

- با مصرف مرتب میوه و سبزی شسته و تمیز شده و ویتامین «ث» طبیعی سیستم ایمنی خودرا تقویت نماییم.

پیام های بهداشتی برای مبتلایان سرطان در مورد حضور در محیط های درمانی در وضعیت کرونا

- از پزشک خود بخواهیم تا حدی که به درمان، مراقبت و سلامت ما آسیبی وارد نشود، اقدامات تشخیصی درمانی را به تعویق بیندازد یا به حداقل ممکن کم کند.

- در صورت نیاز به حضور در مراکز تشخیصی درمانی، زمان حضور خودرا به حداقل برسانیم و از حضور در فضاهای انتظار شلوغ اجتناب نماییم.

- در زمان انتظار برای ویزیت در سالن انتظار بیمارستان یا مطب حداقل فاصله یک متر را با سایر افراد رعایت نماییم.

- در هنگام مراجعه به محیط های تشخیص درمانی، حتما از ماسک مناسب و ترجیحا دستکش استفاده نمائیم و از لمس دهان، بینی و چشم خودداری نماییم.

- توجه داشته باشیم همه کارکنان مراکز تشخیص و درمان سرطان در زمان اشتغال به کار باید از ماسک مناسب و دستکش استفاده کنند.

- در مورد ضدعفونی مرکز، سطوح در تماس با بیمار همچون تخت درمان رادیوتراپی، از پرسنل سوال نماییم.

- توجه داشته باشیم در بخش شیمی درمانی سرپایی و بستری، فقط بیمار اجازه ورود دارد و قبل از ورود همه وسایل به همراه بیمار تحویل داده می شود.

- توجه داشته باشیم داروهای شیمی درمانی (و نه پلاستیک همراه آن)، قبل از ورود بیمار به بخش شیمی درمانی، داخل سبد مناسبی قرار می گیرد و به پرستار بخش تحویل داده می شود.

- توجه داشته باشیم برای بیمارانی که برای رادیوتراپی مراجعه می کنند در زمان درمان، از گان یکبار مصرف استفاده می شود.

- با تنظیم دقیق نوبت های رادیوتراپی و شیمی درمانی، میزان خودرا در مراکز درمانی کاهش دهیم.

- با مشورت با پزشک معالج خود، موارد مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی را کاهش دهیم.

پیام های بهداشتی برای مبتلایان سرطان در محیط خانه در وضعیت کرونا

- در صورتیکه برای خدمات تشخیصی درمانی به بیمارستان، کلینیک یا مطب مراجعه می نماییم، بعد از بازگشت به خانه و در بدو ورود، تمام لباس های خودرا در سبد شست وشو یا ماشین لباس شویی قرار داده، بلافاصله حمام کرده و لباس تمیز به تن نماییم.

- در خانه، یک فرد مسوول رسیدگی به بیمار مبتلا به سرطان باشد. این فرد بیشتر از سایر اعضای خانواده اصول بهداشتی را رعایت کند و کمترین تماس را با محیط خارج از خانه و سایر افراد خانواده داشته باشد.

- فرد مراقبت کننده از بیمار مبتلا به سرطان در زمان مراقبت از بیمار ماسک به صورت داشته و قبل و پس از هر مراقبت، دست های خودرا ضدعفونی کند.

- تمام لوازم شخصی بیمار مبتلا به سرطان (لوازم بهداشت شخصی، ظروف غذا، بالش، ملحفه، تشک و...) از سایر اعضای خانواده جدا و مختص خود بیمار باشد.

- بیمار مبتلا به سرطان در فضایی مخصوص به خود و جدا از سایر اعضای خانواده باشد، حداقل خروج از این فضا را داشته باشد و تا حد ممکن فردی غیر از اعضای ساکن به محل زندگی بیمار رفت و آمد نداشته باشد.

- باتوجه به خطر بالاتر ایجاد لخته عروقی در افراد مبتلا به سرطان که در حال درمان هستند، محدود کردن فرد بیمار در یک اتاق به هیچ وجه به مفهوم کم تحرکی نیست و باید بیمار تحرک معمول را داشته باشد.

- مواجهه بیمار مبتلا به سرطان با دیگر اعضای خانواده را محدود کرده و فضای مشترک را به حداقل برسانیم. اطمینان حاصل نماییم که فضاهای مشترک (مثل آشپزخانه، حمام و...) به خوبی تهویه می شوند (به عنوان مثال پنجره ها را باز نگه دارید).

- رفت و آمد به اتاق بیمار توسط سایر اعضای خانواده را به حداقل ممکن برسانیم.

- تمام سطوحی که بیمار با آنها در تماس است (لوازم اتاق خواب و روشور دستشویی) را حداقل روزی دو بار ضدعفونی نماییم. ضدعفونی کردن سطوح با پارچه مرطوب شده با مواد ضدعفونی کننده صورت گیرد.

- حداقل روزی یک دفعه درجه حرارت بدن بیمار مبتلا به سرطان را توسط تب سنج اندازه بگیریم و در صورتیکه بیمار هر یک از علائم سرفه خشک، تنگی نفس یا احساس ناخوشی غیرطبیعی را دارد با پزشک درمانگر بیمار یا مرکزی که بیمار خدمات تشخیصی درمانی خودرا از آن دریافت می کند، تماس بگیریم.

- از رفت و آمد افراد مبتلا به هرگونه علائم سرماخوردگی، حتی در حد آبریزش خفیف بینی یا عطسه اندک، به محل زندگی بیمار شدیدا خودداری نماییم.

- رژیم غذایی هفتگی متعادلی برای بیمار برنامه ریزی نماییم و در هنگام آماده سازی و پخت غذا تمام موارد بهداشتی عنوان شده به ویژه شستن مداوم دست ها به روش صحیح را رعایت نماییم.

- تمام تلاش خودرا در جهت حفظ آرامش خود و بیمار به کار ببریم و اهتمام نماییم محیطی آرام و بدون استرس در منزل فراهم نماییم.




1400/01/09
13:47:05
5.0 / 5
1176
تگهای خبر: آرامش , بهداشت , بیمارستان , پرستار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
بیو بگ BioBag