مراقبت های تغذیه ای بیماران كرونایی در دوران حاملگی و شیردهی

مراقبت های تغذیه ای بیماران كرونایی در دوران حاملگی و شیردهی

به گزارش بیو بگ مادران آبستن و شیرده كه به بیماری كرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را بالا برند.


به گزارش بیو بگ به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی در مورد مراقبت های تغذیه ای مادران آبستن و شیرده در دوران بیماری کووید ۱۹ اعلام نمود: مادران آبستن و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را بالا برند. وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده گردد همینطور در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده گردد و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود. در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید می باشد ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود. وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بویژه انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده گردد. مراقبت های تغذیه ای مادران آبستن و شیرده - عرضه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی همچون پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی - افزایش دفعات وعده های غذایی - تأمین آب بدن با استفاده از آب شرب سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی - استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه


منبع:

1399/05/16
23:13:24
5.0 / 5
2247
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
بیو بگ BioBag