نقش برخی مواد غذایی بر تغییر باكتری های روده

نقش برخی مواد غذایی بر تغییر باكتری های روده

به گزارش بیو بگ نتایج یك مطالعه نشان داد: برخی مواد غذایی معمول بوسیله اثرگذاری روی ویروس ها، باكتری های روده را تغییر می دهند.


به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان در این مطالعه یك گام به این ایده كه مواد غذایی می توانند عملكردی همچون دارو داشته باشند نزدیك تر شدند. آنان دریافتند كه بعضی از تركیب های غذاییِ معمول و پرمصرف می توانند میكروبیوم بدن انسان را تغییر دهند.
آنها با تاكید بر اینكه نبود میزان كافی از باكتری های سالم در روده سلامتی را به خطر می اندازد، اظهار داشتند: این مساله در صورت عدم رعایت رژیم غذایی سالم نیز صحیح است. با این وجود هنوز اطلاعات دقیقی در مورد تاثیر برخی مواد غذایی بر باكتری های روده وجود ندارد. پیچیدگی غیرقابل باور میكروبیوم ها و باكتری خوارها (فاژ) از شاخصهای موثر در نبود اطلاعات كافی دراین زمینه است.
باكتری خوارها ویروس هایی هستند كه تنها به باكتری ها حمله می كنند. هر فاژ تنها به یك نوع باكتری حمله می كند كه این امر می تواند بر سطح باكتری روده تاثیر بگذارد. فاژها برای بقا به وجود باكتری ها وابسته هستند و در صورت نبود آنها فاژها از بین می روند.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، بگفته پژوهشگران هر نوع ماده غذایی كه بر فاژها اثر بگذارد می تواند باكتری روده را نیز تحت تاثیر قرار دهد؛ این رابطه دو سویه است. بطور مثال، درصورتیكه جمعیت یك گونه فاژ افزایش پیدا كند باكتری هایی كه این فاژ از آنها تغذیه می كند كم می شوند كه شرایط را برای تكثیر گونه های دیگر باكتری فراهم می سازد. در این شرایط ویروس ها بر مجموع میكروبیوم تاثیر می گذارد.




منبع:

1398/10/29
23:56:45
5.0 / 5
2904
تگهای خبر: سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بیو بگ BioBag