یك متخصص طب سنتی عنوان كرد؛

راهكارهایی برای تقویت یادگیری

راهكارهایی برای تقویت یادگیری

به گزارش بیو بگ یك متخصص طب سنتی به راهكارهای تغذیه ای برای تقویت حافظه و یادگیری دانش آموزان و دانشجویان در شب امتحان اشاره نمود و اظهار داشت: برای افزایش میزان یادگیری مطالعه شبانه به مطالعه سحرگاهی منتقل شود.


ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دغدغه دانش آموزان برای تقویت حافظه در شب امتحان اظهار داشت: همچون مواردی كه دانش آموزان و دانشجویان در شب امتحان باید رعایت نمایند این است كه خواب خوب حدود ساعت ۹ شب تا ۴-۵ بامداد باشد تا سبب رفع خستگی های جسمی و روحی و افزایش قدرت حافظه و تمركز شود. وی به دانش آموزان و دانشجویان سفارش كرد كه مطالعه شبانه خودرا به مطالعه سحرگاهی منتقل كنند و در این صورت تأثیر شگرف آنرا در میزان یادگیری و تمركز و همین طور شادابی و توان جسمی و روحی شان خواهند دید.

این متخصص طب سنتی اشاره كرد: باید بین وعده شام و خواب افراد، دست كم ۳-۲ ساعت فاصله باشد تا سبب نفخ و ورم معده، ایجاد رؤیاهای ترسناك، كاهش تمركز و ایجاد كسالت و خستگی در روز بعد نشود همین طور بی خوابی های طولانی مدت موجب خشكی مزاج مغز، اختلال خواب، رؤیاهای ترسناك، كاهش حافظه و حتی مشكلات روحی و روانی جدی، اختلال گوارش، ضعف و بی حالی، كاهش انرژی و تمركز، تیرگی رنگ پوست و... می شود.

رضایی پور به چند سفارش غذایی مهم و بسیارمؤثر هم برای كاهش اضطراب و تشویش، افزایش تمركز در زمان مطالعه و بهبود كیفیت خواب در زمان امتحان اشاره نمود و اظهار داشت: مصرف بیشتر خوراكی های زودگوار و لطیف مانند سمنو، شیره بادام، فرنی، حریره بادام، شله زرد، شیربرنج و زرده تخم مرغ عسلی با كمی دارچین یا زعفران سبب سنگینی معده نمی گردد و این خوراكی ها موجب می شود تا بجای توجه طبیعت بدن به دستگاه گوارش، قوای بدنی بیشتر صرف تمركز و یادگیری شود.

وی اضافه كرد: همین طور مصرف روزانه مغزهای بونداده و شورنشده مانند بادام، پسته، كمی گردو، و همین طور كشمش، مویز، عناب، انجیر و توت خشك كه خون ساز و انرژی زا بوده، بطور ویژه قلب، مغز و كبد را تقویت می كند.

این متخصص طب سنتی به برهیز از پرخوری، باهم خوری و برهم خوری اشاره نمود و گفت: پرهیز از خوردنی های سودازا و غلیظ كننده های خون مانند غذاهای سرخ كرده و چرب، گوشت گاو و گوساله، كله پاچه، جگر، پیتزا، سوسیس و كالباس، عدس زیاد، بادنجان، قارچ، كنسروها و كمپوت ها، غذاهای خمیری و لزج مانند ماكارونی و لازانیا و پنیر پیتزا، غذاهای مانده و نان های بیات، خوردنی های خیلی ترش یا خیلی شور و همین طور پرهیز از خوردنی های محرك چون ادویه تند، انواع سس های قرمز و سفید و...، پرهیز از خوراك های نفاخ مانند حبوبات زیاد، انواع كلم، ترب و تربچه، سیر و پیاز خام و شاهی، به خاطر ایجاد نفخ گوارشی و اختلال در تمركز سفارش می شود.

وی اضافه كرد: از طرف دیگر باید از مصرف زیاد غذاهای تری بخش، مانند ماست، دوغ، خیار و كاهو كه سبب كرختی بدن، خواب آلودگی و كاهش قدرت یادگیری می شوندنیز پرهیز شود. بگفته رضایی پور، پرهیز از مصرف زیاد نوشیدنی های محرك سیستم عصبی كه تمركز را مختل می كنند و می توانند سبب اضطراب شوند، مانند نوشابه های انرژی زا، قهوه، نسكافه و چای پررنگ نیز سفارش می شود.

وی اظهار داشت: مصرف دو عدد خرما همراه هر وعده صبحانه، خوردن یك خوشه متوسط انگور شیرین، ۴۵ دقیقه بعد از وعده های صبحانه، ناهار و شام، گنجاندن شیر باكیفیت همراه كمی عسل در رژیم غذایی روزانه نیز لازم است.


منبع:

1398/10/16
22:47:29
5.0 / 5
4627
تگهای خبر: دستگاه , سیستم , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط بیوبگ
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
بیو بگ BioBag