بلغور جو دوسر را در وعده صبحانه بگنجانید

بلغور جو دوسر را در وعده صبحانه بگنجانید

به گزارش بیو بگ متخصصان تغذیه می گویند: افرادی كه در وعده صبحانه بلغور جو دوسر را جایگزین تخم مرغ و نان سفید می كنند كمتر در معرض سكته مغزی قرار دارند.


به گزارش بیو بگ به نقل از ایسنا، نتایج بررسی انجام شده توسط این متخصصان در دانمارك حاكی از آنست كه جایگزین كردن بلغور جو دوسر با تخم مرغ و نان سفید در وعده صبحانه می تواند خطر مبتلاشدن به سكته مغزی را كم كند.
بگفته متخصصان، مصرف روزانه صبحانه و بطور خاص گنجاندن بلغور جو دوسر در این وعده غذایی با كاهش خطر سكته مغزی مرتبط می باشد.
در این بررسی پژوهشگران اطلاعات تغذیه ای حدود ۵۵ هزار بزرگسال را كه بطور میانگین ۵۶ ساله بوده و سابقه سكته مغزی نداشتند مورد مطالعه قرار دادند. در شروع مطالعه شركت كنندگان هر هفته بطور میانگین ۲.۱ وعده تخم مرغ، سه وعده نان سفید، یك وعده ماست و تنها ۰.۱ وعده بلغور جو دوسر مصرف كردند.
پژوهشگران نیمی از این افراد را برای مدت ۱۳.۴ سال تحت كنترل قرار دادند. در این مدت ۲۲۶۰ نفر از آنان گرفتار سكته مغزی شدند. پژوهشگران با استفاده از مدلهای آماری به این نتیجه دست پیدا كردند افرادی كه یك وعده تخم مرغ یا نان سفید را با بلغور جو دوسر جایگزین كنند چهار درصد كمتر در معرض مبتلاشدن به سكته مغزی هستند.
متخصصان دانماركی همین طور تاكید كردند: یافته های ما نشان میدهد ترغیب افراد به مصرف جو دوسر بجای نان سفید و تخم مرغ می تواند در پیش گیری از سكته مغزی گزینه عاقلانه ای باشد اما ممكنست شاخصهای مهم تر دیگری نیز وجود داشته باشد.
به گزارش ژاپن تودی، بگفته آنها درحالیكه این مطالعه به شكلی طراحی نشده تا نشان دهد چگونه بلغور جو دوسر خطر سكته مغزی را می كاهد اما مصرف جو می تواند به كاهش كلسترول كمك نماید. كلسترول فاكتور خطرزا در بروز سكته ایسكمیك است و نقش جو در كاهش كلسترول می تواند تاثیر بلندمدت بر كاهش خطر سكته ایسكمیك داشته باشد.




منبع:

1398/10/09
21:36:32
5.0 / 5
2768
تگهای خبر: شركت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
بیو بگ BioBag